Thursday, September 13, 2012

GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera


thank u tuan tanah sebab jemput zaty join GA ni .. semalam ja baru tengok fikir pi fikir mai , baru hari ni nak wat entry .. otak melayang kemana pun tak tau la ... heheh... thank again ..;).. 



http://neiaa90.blogspot.com/
http://scyalollita.blogspot.com/
http://k3hidupanlif3.blogspot.com/

done !..;)... sapa-II yang nampak entry ni boleh join sekali ..^.^

8 464 pengomen tegar !:

Jaja Sutera said...

Thanks sudi join GA Jaja.. ^_^
da masukkan dalam senarai peserta & bloglist di side bar.. :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Jaja Sutera
sama-II..heheh

Neiaa said...

hik3..seb bek sy tgk shoutbox..thanks tag sy!,..sy takkan sia2kan awk.. :P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Neiaa

heheeh..sama-II..jgn sia-II kn saya taw..hek3..

Jaja Sutera said...

salam..TAHNIAH !
anda adalah pemenang..
sila pergi ke LINK berikut untuk menuntut hadiah ~
anda perlu DIRECT CONTACT dengan SPONSOR utk memberikan details2 yg diperlukan..

http://www.jajasutera.com/2012/09/senarai-pemenang-giveaway-from-sept-to.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Jaja Sutera

tq dear !..;)

Nur Atirah said...

awak , nti bg detail kat fanpage saya ye .

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nur Atirah

done ..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY