Friday, September 21, 2012

"Giveaway Saya Nak Makeup" BY ONENIE





awak... kita nak semua boleh tak ?... *pesss tamak ni *
semua kita suka tau !.. kita suka alat-II makeup ni tapi kita jarang makeup..ikot mood gak la ..:P

kite teringin sangat nak pakai skirt ni walaupun kite tinggi pendek.. sebab simple n bley pakai bila-II masa saja !.. skirt dari mac collections


lepas tu kalau dari melissa saira beauty shoppe kite teringin sangat nak high brow benifet ni .. sebab dekat sinii susah sangat nak cari melainkan beli online jer ...*huk-II*


 terakhir kalau lah dapat set brush bobbie kompom pas ni kite rajin makeup..*peeuu*..permintaan terakhir dari yatie makeup stuft..hehe



harap-II ada rezeki untuk menang nanti .. mana tau tu boleh jadi hadiah masa besday zaty pada 24/9 ni .. eh-II sama tarikh tutup GA ni lah ..*motip nak habaq tarikh besday *

kite tag kat semua yang nampa GA ni tau ..!.. jangan segan silu join ... hadiah menarik !.. girls jangan lepaskan peluang ~~~



2 464 pengomen tegar !:

OnE_nIeZuKa said...

haii..thanks join Ga onenie.. harap2 ade rezeki.. hadiah byk tu.. hehe..ajk blogger len jgk ok :)

Noor said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

hai..sy join jgk..alang2 dah singgah sini,sy follow!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY