Saturday, September 22, 2012

Mencari On9 Shop Mini Hairdryer and Set manicure


hampa-II , zaty nk tanya shop on9 mana yang ada juai mini hairdryer yang mudah kita bawa n muat untuk masuk dalam handbeg .. zaty nka beli senang la sikit p mana-II tak gaduh nak angkut yang besaq gedabak tu .. 


*alahai comei nya ... nak cari macam ni !.. always pink ..^.^ *

lepas tu kat mana shop ada juai set nak wat manicure and pedicure , korang kalau ada yang tau dekat mana-II shop ni please gtaw zaty ASAP ok .. sebab zaty nk guna sangat-II ..




*shining nyaa... nak macam ni ! *

5 464 pengomen tegar !:

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! nak LOMO CAMERA ? IPAD ? CAMERA CANON ?
http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

Everything's Everythings said...

Wahhh.. comelnya hair dryer mcm tu ;D
xtau la nk cari kt mana jgak xD

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Everything's Everythings


a'ah.. mmg comei ... huhuh

nur anis said...

eh eh...comel la pulak tengok hair dryer comel keecik macam tu..tak pernah pulak jumpa...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nur anis

ada.. tpi xthu nk cri kt na... huk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY