Tuesday, September 25, 2012

Mini Hairdryer Brand Tesco .





hey! hey! .. zaty dah jumpa mini hairdryer yang zaty dok cari selama ni dekat entry sini!. happy + syok !.. ingat nak cari on9 .. tapi tadi masa shopping kat tesco ,dengan kalut-II pi bahagian elektrik , cari punya cari ada jugak.... yang penting pink !.. 




walaupun brand tesco , zaty tak kesah janji boleh keringkan rambut sudah la .. and one more thing the price is inexpensive ok ... kalau nak tau zaty beli ngn harga RM22.90 .. murahkan ??.. *almaklum la kena bajet sama ..*

misi yang ke2 nak cari set manicure pulak !... nak cari kat mana pulak pun tak tau la... aish ... poning-II

esok nak try hairdryer ni !..:p..


6 464 pengomen tegar !:

Mira Adzlia said...

murahnya..aritu beli 50 hengget..hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mira Adzlia

ya ka?.. zty bli 22.90 jer.. murah2.. klu y 50 inggit tu pkiaq bntyk kli gak nak bli..:P

puteri kasih said...

memang comey hairdryer tu..bertambah comey sebab pink...hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@puteri kasih

hik2.. boti tu ..:P

Maria Menado~ said...

murahnya zatiii... okey2.. nak g tesco lah nanti. ngee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Maria Menado~

p2.. hehe st g abes lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY