Wednesday, September 19, 2012

Pentingnya Shoutbox Dalam Blog.!



korang tau apa tu shoutbox ?.. *ek eleh ayat poyo la tanya macam tu *
ala yang selalu orang letak untuk kita  tinggal jejak kasih .. hampa tau tak itu sangat penting bagi aku la .. senang nak tinggal jejak bila kita kunjung blog orang lain ..

nak tau sebab apa shoutbox tu penting bag aku ? jom tengok list kt bawah ni ..




ni sangat penting tau bagi aku .. kalau tak ada shoutbox kadang say hye-II bye-II je lah ...:P..*kejamkan *
myb s'setengah orang tak suka pasang shoutbox itu masing-II punya cita rasa lah ... kita mana boleh suruh orang ikot citarasa kita ...betoi dak ??.

bagi ada simple macam ni pun tak pa



sekurang-II nya kita boleh tau ada orang yang kunjung blog comel kita ni ... so kita boleh kunjung balik blog depa..^.^

aku just guna cbox ja .. kalau ada yang nak pasang cbox ni klik cbox @ sini pun boleh ..:)


samsung galaxy note rm699
cup cake 1 Malaysia 
Hero rm$ anda?

7 464 pengomen tegar !:

RazFiRa said...

dulu ade tp skrg dah malas la plak nak ltak.. hehehe

piko ija said...

hehe...nice info...shoutbox jugak ley rapatkan hgbn ngn blogger..hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@RazFiRa

letak-II nnti jerit kt c tu .. hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@piko ija

betoi-II .. zaty suka msuk blog y ada shoutbox... sbb zaty bley jerit dekat c tu .. :P

Eca Dwinky Asha said...

kdg2 org slh letak link cpc kt cbox tu semua.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Eca Dwinky Asha

btoi-ii.. zty klu klik kluar cpc cpt2 cri tnda X..:P

dalamcantik.com said...

mai la join affiliate kita quairra dot com, tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY