Monday, September 24, 2012

Selamat Hari Jadi ..;)

alhamdulillah .. tepat jam 12.00 tengah malam semalam umur zaty dah makin meningkat ..=..=.. tapi i still young ...:P.. syukur sangat-II sebab masih boleh jalani ruti harian seperti biasa ..

mentang-II la hari ni hari kelahiran aku ..macam-II dugaan ada dari pagi sampai malam ...
pagi tadi masa nak pi qeja ,kena hujan sepanjang jalan sampai kat tempat qeja.. masa balik pun macam tu jugak la ... sadis sungguh ... 

tapi masa makan malam ,kami sekeluarga dinner pizza aje ... 


masa sampai ja pizza ni pakat tenganga mulut ..mau tak nya .. pakat kata mampukah kami habiskan pizza ni ?... semuanya ada 8pcs.. tapi kami hanya makan 4 pcs ja... baki nya kami tapau ja... tak elok membazir ... membazir tukan amalan syaiton !..


esok pagi masukkan dalam microwave , so bleh mkn dah untuk bekpes pagi esok ...;)


 selamat hari lahir yang ke 22 pada tahun 2012 ni ..


#tak minat kek sangat so besday kali ni no more cake..;)

3 464 pengomen tegar !:

Mira Adzlia said...

btol tu....simapn utk dpanaskn...wlupun xsdap mcm yg fresh, tp msh bole dmkn..hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mira Adzlia

btoi2.. heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mira Adzlia

btoi2.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY