Friday, September 14, 2012

Wajah Baru Untuk Tahun 2012



Ehem-II korang perasan tak apa yang dah berubah sekarang ni ?... semalam akibat kebosanan melanda aku dengan semangat n nekat nak ubah blog ni .. err.. tapi ubah header n ada la serba sikit tu .. pink tetap tak ubah ollss...*peww*..


hampa perasan tak header aku tu macam tak center ja kan .. rasa-II akibat terdelete 1 coding la ni .. grrhhh..


simple ja kan ... tak berat + tak serabut = ringan sejuk mata aku memandang ..:P

agak-II ada apa-II tak lagi yang nk kena ubah erk ?..

mood:- macam mana erk nak rapatkan header n footer dekat body blog tu erk ?..

4 464 pengomen tegar !:

Nens Collection said...

sy pon x pandai..sakat2 simple ubah2 edit2 gambar gittu je..hehe

simple & nice blog dear!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nens Collection


dah lama xgodek-II blog ..bla dh godek b'tukaq wajah dia..:P

tq dear...:)

sinurulaieen said...

adoi...nampak comel plak header yang nie.. simple je.. sy sampai skg mmg tak de sense of art langsung.. Oh idea2..hahaha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@sinurulaieen

ni pun ska-II ja.. bla idea mai trus wat ..xbley tnguh-II lgi..kang lupa habis... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY