Monday, October 1, 2012

I need JOB now area Sungai Petani !




ya allah ... susahnya nak cari kerja sekarang ni.. macam-II usaha dah wat .. spa dah isi ... jobmalaysia pun dah isi .. hari-II buka mudah.my tapi tak bersesuaian ... la ni focus nak cari kt area sungai petani ja ...kalau kat area lain susah kita mak bapak kita nak lepaskan .. maklum la kita ni gegurl ...



tapi kalau ada rezeki dekat tampat lain dari SP.. kena lah berkorban ... sngup berhijrah dari tanam anggur yang tak berbuah ..;(

7 464 pengomen tegar !:

cik nana said...

same lah kita sedang mencari keje tapi area JB je nak. hikhik

zila manaf said...

kita pon nak cri keje lain nih...uhuk

sherotpetot said...

Nak skinny jeans worth RM150, jom join contest
http://bawalbiru.blogspot.com/2012/10/tag-like-contest.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@cik nana

hek3... jom buat persatuan mncri keja lah ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@zila manaf

npa lak dear?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@sherotpetot

t zty free zaty join k..;)..tq tau..

akubiomed said...

Pesaingan antara graduan agak tinggi kerana ramai yang mendapat ijazah kelas pertama pun ramai.

Majikan zaman sekarang agak memilih dan mahukan pekerja yang ada pengalaman kecuali mereka ada program perintis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY