Monday, October 1, 2012

Setiap Hari Rabu Sahaja OK .!



hai !... selamat pagi semua ... hari ni still batuk-II pagi ni ... agak-II bila lah boleh lega batuk + penat ni ya ...hummm... ok berbalik pada tajuk di atas, siap ada tanda seru ! lagikan ...


ok bukan apa sebanarnya , mesty hampa tertanya-II napa zaty tak penah bagi respon if kalau hampa koment ka jerit kat kotak sebelah ka ... sebabnya zaty kerja ... zaty hanya cuti pada hari rabu saja ...

kalau hari lain memang zaty tak sempat nak BW blog hampa ... sory sangat-II ... tapi kalau zaty tak rasa letih , zaty akan BW pelan-II ... tapi tak banyak blog la yang zaty akan BW .. kalau hari RABU insyallah kalau tak dak aral melintang, dari pagi sampai malam memang zaty akan dok depan laptop ja...:P...* nampak sangat tak buat qeja rumah kan ..:D *

and 1 more thing , sebelom zaty lupa, kalau line wifi tak ok zaty memang tak boleh nak BW ... wat masa 2 3 hari ni , wifi macam nak kena cepuk ja rasanya ... slow sikit , kadang-II ok ... kadang-II ko ...=...=

k lah tu penjelasan sebab apa zaty tak terjah blog hampa as soon as posibble..:)


3 464 pengomen tegar !:

Nens Collection said...

have a nice day dear!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nens Collection

tq dear..;)

Ayie Abas said...

bila semua dah okey lah laa bw semula...

salam kenal dari ayie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY