Monday, October 1, 2012

Tips Untuk Dapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang.




dari entry (sini) da kwn-II blogger seperti Nens Collection,Khalilah Mnor tanya macam mana zaty boleh dapat BE(buffered earning) dari nuffnang... 

kalau hampa nak tau , dulu zaty gunakan tips dari blogger-II lain dengan cara hantar tiket dekat pihat Nuffnang... bila zaty hantar banyak kali sampai depa jemu , depa pun bagi lah sebutir 2 be .. 

lepas tu kena letak widget di tempat yang di tetapkan ...jangan pkai main letak ja tau... 

kalau nak tau lebih lanjut boleh tengok dekat sini , sini ..

harap dapat membantu korang k... :)







5 464 pengomen tegar !:

Khalilah MNor said...

Hai izzaty, thanks atas info... Sweet lah izzaty. Hiks ;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Khalilah MNor

wc dear... :)..ngee~

KhaiZa said...

thanks for info.. dah lama tunggu BE dari Nuffnang.. tp still tak melekat 1 pun.. hu hu hu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@KhaiZa

ya ka?.. xpa, nnti ada la rezeki tu ... insyallh ..;)

Farra Izzaty said...

Tenkiu zaty, nanti fara cuba..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY