Wednesday, March 6, 2013

Header Free Untuk 5 Blogger Terawal !!

Hari ni zaty nak bagi header free kat blogger-ii yang nampak zaty punya entry kali ni .. serius tak taw nak buat apa hari ni ..lepas balik dari merayap pusing-ii SP ,tiba-ii rasa nak bagi header free la pulak .. 

kalau nak tengok contoh header yang penah zaty buat boley usya kat sini ..

senang ja just koment kt entry ni , pas tu bagi taw SAYA NAK HEADER FREE DARI IZZATY HEDRY.. tak yah wat entry ..*kalau nak buat ok ja*.. just bagi detail dekat koment macam di bawah ni :-

nama header :- Izzaty Hedry
warna font :- pinky ..*gegirl gitu ..^.^ *
Gambar :- nak gambar kartun 


sapa cepat dia dapat .. penyertaan akan tutup bila cukup 5 orang ..:)

 

0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY