Friday, March 15, 2013

Ubat Resdung Cara Tradiosional

 
 
 
hari ni hari malas sedunia bagi zaty .. fuuhh.. nak buat kerja pun rasa tak larat ja .. *semalaman berendam air mata*.. sebelom ni zaty ada buat entry pasal ubat resdung ni kat entry sini . tapi ubat yang dalam entry lepas tu stok dah tak ada so zaty pun try dengan kaedah tradisional yang lain , dengan cara makan ubat pulak .. 
 
kalau korang nak tau zaty tiap-ii hari bila bangun pagi tak sah kalau tak bersin .. kadang-ii macam pesta bersin ni .. salah 1 punca resdung mai dari selesema , alergik makanan laut n sebagainya ..  zaty kalau dah selesema susah nak lega , kadang-ii sampai makan seminggu 2 baru nak ok .. sampai pi klinik doc cakap kena jumpa pakar sinus takut ada ketumbuhan dalam hidung !. *sentap mak denga doc kata macam tu ..huk3*.. kalau hampa tak caya teruk tak teruk zaty punya resdung hampa boley tanya mama zaty kat FB .. orang pertama nak kena beletiaq bila zaty bangun pagi dengan hidung berhingus ..T_________T
 
 
tapi lepas zaty makan ubat tradisional ni , alhamdullilah lah lega !.. contoh kalau malam ni hidung kita dok berair , just makan ubat ni 2 biji  , pagi esok bangun hidung terus kering , dah tak selesema lagi ..*macam nak loncat sampai ke bumbung ! *.. 
 
 

ubat ni ada bau herba sikit , kalau nak sihat bau apa pun xkisah dah ...
 
kalau nak cuba ubat ni  zaty ada sediakan set trial , 20 biji untuk set trial . cara makan mudah ja , 2 biji untuk pagi dan 2 biji untuk malam  (selepas makan )
 
kalau nak try ubat ni just pm zaty di Fb :- Izzaty Hedry 
@ email zaty :- taksukacikedis@gmail.com
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY