Thursday, May 23, 2013

AURA WHITE NEW VERSION 900 000MG ,5XSTEM CELL

  
sekarang AURA WHITE dah ada packing baru iaitu 900 000MG DAN 5XSTEM CELL.. berbanding yang pack lama dengan berat hanya 400 000mg dan 3xstem cell .. harga tetap sama macam dulu RM150 S/M  RM160 S/S .. 
 

inilah wajah baru AURA WHITE .. 
 
jom tengok testimoni yang berjaya dengan hanya minum AURA WHITE ini 
 



 


 
yang penting produk ni lelaki dan wanita boley minum .. teenager pun boley minum okesss..

 
WASSAP/MSG :- 0194933764
MSG :- 0176074724

 
UNTUK DAPATKAN HARGA OFFER.. BUKAN DENGAN HARGA RM150 LAGI ..;)

7 464 pengomen tegar !:

tenku butang said...

kalau minum ni pastu stop jaDI GELAP balik x?

1418

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@tenku butang

diakan blik ke kulit asal ..;)

Mieya Atiera said...

Berkesan ke? Mieya try ambik yg coklat tu, tak nampak kesan apa-apa pun. hmm, ke lambat lagi kena tunggu ?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mieya Atiera

berkesan dear mengikot hormon masing2 dear.. ada yng cpt ada y lmbt dear...;)

sory late respon..<3.. apa2 dear boley g ke page zaty di fb De'Beauty Collection

kasnida natasha said...

kalau minum aura white boleh ke pakai pencuci muka biasa2 tu or just minum aurawhite tu je?

kasnida natasha said...

kalau minum aura white boleh ke pakai pencuci muka biasa2 tu or just minum aurawhite tu je?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@kasnida natasha boley dear .. xda mslh ... aura white just untuk penjagaan dalaman n luaran dear.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY