Monday, September 9, 2013

TERIMA KASIH NUFFNANG

 

Selamat malam semua ... petang tadi dekat entry sini zaty ada update pasal nak bagi tahu something yang special .. but now zaty bagi tahu ya ... 


 


walaupun jumlah yang zaty cash out tak seberapa , namun ni lah hasil nya .. alhamdullilah syukran ..
now rasa nak aktif balik berblogging ni .. nak share apa yang patot ..

korang rajin2 lah usya2 page zaty De 'Feshionista Collection , banyak latest baju yang ada taw .. harga berpatutan harga mampu milik .. mana taw nak cari dekat emak ka , aweks ka , nak pakai time ada event pun boley .. just inbox ja page ni terus ...






2 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY